Süße Versuchung: De-novo-Wege zu ungewöhnlichen Zuckern

2011 | journal article. A publication with affiliation to the University of Göttingen.

Jump to: Cite & Linked | Documents & Media | Details | Version history

Cite this publication

​Süße Versuchung: De-novo-Wege zu ungewöhnlichen Zuckern​
Brand, C. & Werz, D. B.​ (2011) 
Nachrichten aus der Chemie59(5) pp. 525​-529​.​ DOI: https://doi.org/10.1515/NACHRCHEM.2011.59.5.525 

Documents & Media

License

Published Version

Special user license Goescholar License

Details

Authors
Brand, Christian; Werz, Daniel B.
Abstract
Statt natürlich vorkommende Zucker zu modifizieren, setzen Chemiker zunehmend darauf, Kohlenhydratgerüste von Grund auf neu zu synthetisieren. Dabei lassen sie sich von natürlichen Vorbildern, den Aldolasen, inspirieren.
Issue Date
2011
Journal
Nachrichten aus der Chemie 
Organization
Fakultät für Chemie 
ISSN
1439-9598
Language
German
Notes
This publication is with permission of the rights owner freely accessible due to an Alliance licence and a national licence (funded by the DFG, German Research Foundation) respectively.

Reference

Citations


Social Media