Lohmann Dual: A dual-purpose chicken as an alternative to commercial broiler chicken? Aspects of meat quality, lipid oxidation, shear force and muscle structure

2018 | journal article; research paper. A publication with affiliation to the University of Göttingen.

Jump to: Cite & Linked | Documents & Media | Details | Version history

Cite this publication

​Lohmann Dual: A dual-purpose chicken as an alternative to commercial broiler chicken? Aspects of meat quality, lipid oxidation, shear force and muscle structure​
Siekmann, L.; Janisch, S.; Wigger, R.; Urban, J.; Zentek, J. & Krischek, C.​ (2018) 
Archiv für Geflügelkunde82.​ DOI: https://doi.org/10.1399/eps.2018.254 

Documents & Media

License

GRO License GRO License

Details

Title Variant(s)
Lohmann Dual: Ein Zweinutzungshuhn als Alternative zu kommerziellen Mastbroilern? Aspekte zur Fleischqualität, Fettoxidation, Scherkraft und Muskelstruktur
Authors
Siekmann, L.; Janisch, S.; Wigger, R.; Urban, J.; Zentek, J.; Krischek, C.
Issue Date
2018
Journal
Archiv für Geflügelkunde 
Organization
Fakultät für Agrarwissenschaften ; Department für Nutztierwissenschaften ; Abteilung Produktqualität tierischer Erzeugnisse 

Reference

Citations


Social Media