Lohmann Dual: A dual-purpose chicken as an alternative to commercial broiler chicken? Aspects of meat quality, lipid oxidation, shear force and muscle structure
2018 | journal article; research paper. A publication with affiliation to the University of Göttingen.
Jump to: Cite & Linked | Documents & Media | Details | Version history
Cite this publication
Lohmann Dual: A dual-purpose chicken as an alternative to commercial broiler chicken? Aspects of meat quality, lipid oxidation, shear force and muscle structure
Siekmann, L.; Janisch, S.; Wigger, R.; Urban, J.; Zentek, J. & Krischek, C. (2018)
Archiv für Geflügelkunde, 82. DOI: https://doi.org/10.1399/eps.2018.254
Documents & Media
Details
- Title Variant(s)
- Lohmann Dual: Ein Zweinutzungshuhn als Alternative zu kommerziellen Mastbroilern? Aspekte zur Fleischqualität, Fettoxidation, Scherkraft und Muskelstruktur
- Authors
- Siekmann, L.; Janisch, S.; Wigger, R.; Urban, J.; Zentek, J.; Krischek, C.
- Issue Date
- 2018
- Journal
- Archiv für Geflügelkunde
- Organization
- Fakultät für Agrarwissenschaften ; Department für Nutztierwissenschaften ; Abteilung Produktqualität tierischer Erzeugnisse