Chlorogenic acid versus amaranth's caffeoylisocitric acid – Gut microbial degradation of caffeic acid derivatives

2017 | journal article

Jump to: Cite & Linked | Documents & Media | Details | Version history

Cite this publication

​Chlorogenic acid versus amaranth's caffeoylisocitric acid – Gut microbial degradation of caffeic acid derivatives​
Vollmer, M.; Schröter, D.; Esders, S.; Neugart, S. ; Farquharson, F. M.; Duncan, S. H. & Schreiner, M. et al.​ (2017) 
Food Research International100 pp. 375​-384​.​ DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.013 

Documents & Media

License

GRO License GRO License

Details

Authors
Vollmer, Maren; Schröter, David; Esders, Selma; Neugart, Susanne ; Farquharson, Freda M.; Duncan, Sylvia H.; Schreiner, Monika; Louis, Petra; Maul, Ronald; Rohn, Sascha
Issue Date
2017
Journal
Food Research International 
Organization
Fakultät für Agrarwissenschaften ; Department für Nutzpflanzenwissenschaften ; Abteilung Qualität und Sensorik pflanzlicher Erzeugnisse 
Working Group
Aufgabengebiet Agrikulturchemie 
ISSN
0963-9969
Language
English

Reference

Citations


Social Media