Nitrogen split dose fertilization, plant age and frost effects on phytochemical content and sensory properties of curly kale (Brassica oleracea L. var. sabellica)

2016 | journal article

Jump to: Cite & Linked | Documents & Media | Details | Version history

Cite this publication

​Nitrogen split dose fertilization, plant age and frost effects on phytochemical content and sensory properties of curly kale (Brassica oleracea L. var. sabellica)​
Groenbaek, M.; Jensen, S.; Neugart, S. ; Schreiner, M.; Kidmose, U. & Kristensen, H. L.​ (2016) 
Food Chemistry197 pp. 530​-538​.​ DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.10.108 

Documents & Media

License

GRO License GRO License

Details

Authors
Groenbaek, Marie; Jensen, Sidsel; Neugart, Susanne ; Schreiner, Monika; Kidmose, Ulla; Kristensen, Hanne L.
Issue Date
2016
Journal
Food Chemistry 
Organization
Fakultät für Agrarwissenschaften ; Department für Nutzpflanzenwissenschaften ; Abteilung Qualität und Sensorik pflanzlicher Erzeugnisse 
Working Group
Aufgabengebiet Agrikulturchemie 
ISSN
0308-8146
Language
English

Reference

Citations


Social Media